Lagos Polo Club 2
58437
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-58437,select-core-1.6,accl-architects-child-child-theme-ver-1.0.0,pitch-theme-ver-3.5,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,grid_1300,vertical_menu_with_scroll,enable_full_screen_sections_on_small_screens,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

Lagos Polo Club 2

Status: in concept

About the project

The revised design of the Lagos Polo Club focused the redevelopment on the west side of the grounds and clearing the east side of the grounds of all structures including stables etc. Said stables being relocated on the west side south of the new club house facility. The club house its comprising of a single storey building. On the ground floor accommodating the members enclosure, restaurant, kitchen, changing rooms, admin offices as well as spectators stand. While the first floor allowed for 5no. sponsored boxes as well as rest rooms.

Like!

Share: